ICPIAF

EnglishRomanian

VANĂ MECANIZATĂ FABRICARE BRÂNZETURI

Asigură pasteurizarea laptelui la 65 – 85°C şi răcirea la temperatura de închegare si prelucrarea mecanizata a coagulului.

Pentru prelucrare coagul (agitare lapte, tăiere şi mărunţire coagul), vana este prevăzută cu sistem mecanizat de tăiere şi agitare, cu viteză variabilă şi funcţionare în ambele sensuri.

CAPACITATE: 1.000 l- 3.000 l

TIP VANA: verticala, deschisă sau închisă, de formă cilindrică sau ovală

AGENT TERMIC PENTRU PASTEURIZARE: apă fierbinte sau abur

AGENT TERMIC PENTRU RACIRE: apa gheata sau apa rece de retea

COMPONENTA:

-vană prevazută cu:

-sistem de agitare, tăiere şi mărunţire mecanizat

-motor cu turaţie variabilă (6 rot/min – 26 rot/min)

– racord de evacuare DN 100

-postament de deservire

-furtun flexibil cu insertie pentru evacuare coagul