ICPIAF

EnglishRomanian

INSTALAŢIE PREPARARE PRODUSE PROASPETE ŞI SMÂNTÂNĂ

Asigură pasteurizarea, menţinerea şi răcirea laptelui sau a smântânii la temperatura de însămânţare, in regim automat, pentru preparare produse proaspete (iaurt, sana, lapte bătut, chefir etc), sau smântână de consum.

CAPACITATI: 300 l/ şarjă-2.000 l/şarjă

AGENT TERMIC PASTEURIZARE: apă fierbinte sau abur

AGENT TERMIC PENTRU RACIRE: apă gheata sau apă rece de reţea

COMPONENTA:

-vană inox;

-schimbător de căldură cu plăci;

-pompă recirculare produs pentru încălzire sau răcire şi transvazare produs la maşinile de ambalare;

-instalaţie electrică şi de automatizare ce asigură funcţionarea agitatorului şi programarea şi afişarea parametrilor de lucru (temperatură, timp) .

Pentru termostatarea laptelui în vană, în vederea fabricării produselor de băut, instalaţia este prevăzută cu senzor de pH.